Renault met Triber naar India

Renault heeft vandaag de naam bekendgemaakt van een nieuwe zevenzits-MPV die een uiterst vriendelijk prijskaartje moet krijgen. De nieuwkomer heet Triber.

Renault met Triber naar India

Renault heeft vandaag de naam bekendgemaakt van een nieuwe zevenzits-MPV die een uiterst vriendelijk prijskaartje moet krijgen. De nieuwkomer heet Triber.

De Indiase tak van Renault meldt dat het een nieuw model aan zijn line-up toevoegt: de Triber. Veel informatie hebben we nog niet, maar volgens Indiase media gaat het om een nieuwe zevenzits MPV die de onderkant van de Indiase MPV-markt gaat bedienen. De Triber staat dus zeer waarschijnlijk op hetzelfde platform als de Renault Kwid, een met zijn lengte van 3,68 zeer compacte cross-over die op het CMA-A-platform staat. Die basis wordt overigens ook in uitgerekt vorm gebruikt voor de Datsun Redi-Go. Het ligt …

Lees verder…

Autonieuws

Autonieuws

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws in je inbox