Chinese Ford Escape heeft ander front

Ford verkoopt de nieuwe Kuga net als in de Verenigde Staten in China als Escape. Opvallend gegeven daarbij: de Chinese Escape heeft een andere snoet.

Chinese Ford Escape heeft ander front

Ford verkoopt de nieuwe Kuga net als in de Verenigde Staten in China als Escape. Opvallend gegeven daarbij: de Chinese Escape heeft een andere snoet.

Gisteren besteedden we al aandacht aan de nieuwe Escape, de Noord-Amerikaanse variant van de nieuwe Kuga, die op detailniveau afwijkt van de auto die wij in Europa krijgen. Waar de uiterlijke verschillen met de Europese Kuga zich ongeveer tot de verlichting beperkten, wijkt de Chinese Escape sterker af van de Kuga die naar Europa komt (foto 7). De Chinese Escape werd tijdens Fords presentatie van zijn Chinese groeiplan ‘330’ gepresenteerd en dat bood Moray Callum, Vice President Global Design van Ford, een …

Lees verder…

Autonieuws

Autonieuws

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws in je inbox